tirsdag 24. juni 2008

Bryllupstepper


For tre år siden feiret våre foreldre Gullbryllup 9. juli og i den forbindelse designet og sydde vi et bryllupsteppe til den store dagen. Her finnes bilder fra bryllupsdagen og videre familiebilder. Oppe til høyre er det to bilder av vår storebror som døde pga polio 2 år gammel. Det er bilder fra vår yngste søsters barndåp, mammas 60 årsdag, alle fire døtrene nede til venstre og alle syv barnebarna til høyre. Min søster Mona og jeg tok arbeidet med scanning og printing av bilder, utforming og all sømmen. De andre to søstrene betalte for stoff og tilbehør.
Teppet skapte stor begeistring og mamma sendte bildet av det inn til "Familien".

Dette bladet ble lest av noen døtre i Tromsø og de la inn bestilling på et lignende teppe til deres foreldre året etter.
Også teppe nr. 2 ble godt mottatt på gullbryllupsdagen 5. mai.6 kommentarer:

Litamora's Quilt & Design sa...

Så fine tepper:-) morsom idè:-)

Inger sa...

Kjempeflott. Husker det første, men mener jeg har sett det i QM?

Så fint det ble med signatur. Du fikk det til. :-)

Anonym sa...

Det var et utrolig flott teppet dere laget. Og det må ha vært kjempegøy å få forespørsel om å lage et til. Det er så stilig og rent i fargekomposisjonen deres. Takk for at du viste det fram igjen!

pip sa...

Fantastisk ide, og meget flotte tæpper, som må vække dejlige minder hos modtagerene.

Berit sa...

Veldig flott,skjønner godt at mottakerne blir fornøyde.Også blir jeg veeeldig stressa av at du er fedig med Kinahusan...til og med 2 utgaver!!Hva med litt sommerferie..hjeelp:))God Sommer!

Anita sa...

Bryllupsteppet er helt nydelig :-D