lørdag 28. juli 2007

Middagsblomster


"Dorotheanthus bellidiformis" er det latinske navnet på disse fargerike blomstene som bare åpner seg for sola. Mamma kaller de for "Solblomster" og det syns jeg er et navn som passer godt. De siste årene har jeg plantet blomstene under kjøkkenvinduet på en solrik og lun plass. Idag stråler de i all sin prakt.

4 kommentarer:

Elin sa...

Kjære vene kor nydeleg! Går ut frå at du kjøper ferdige plantar? Og så heldige de er med sol då, her på Vestlandet har regnet hølja ned før i dag. Held på å lage innlegg om teppet mitt, så følg med!

Anonym sa...

Å dette er min favoritt sommerblomst! Synes de er så nydelige! Å i år har vi jo virkelig fått sett dem i all sin prakt! Ha en flott og kreativ helg Hilsen fra Monica som skal ut å kose seg i solskinnet

Sølvis blog sa...

Min favorittblomst også , bare sp synd den åpner seg så sjelden her i trøndelagen. Husker min farmor hadde slike i hagen sin, så det må jeg også hvert år - hvis jeg får tak i noen planter da. Kjempenydelig med så mange så tett.

Nina In Norway sa...

Så masse fint du har sydd! og i reserfart. Du verden du er flink. Blomstene dine under kjøkkenvinduet har du god grunn til å være stolt av!