mandag 26. november 2007

Årets siste...


Lørdag 1. desember deltar jeg på årets siste salgsmesse. Bydelens barneskole (Hamna skole) arrangerer julemesse for aller første gang og med 17-18 stand kan dette bli en spennende dag. I tillegg til det jeg har sydd fra før har jeg nå sydd mobilhus i forskjellige varianter, små sminkepunger og toalettvesker. Som dere ser er tre av toalettveskene dekorert med lærere - kanskje noen kjenner seg igjen?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Som alltid flotte ting du har laget. Lykke til på lørdag.

Sølvis blog sa...

Så flotte toalettmapper. Synd jeg ikke ble lærer...

ingliss sa...

Jeg kan tenke meg at disse fine tingene du har sydd kommer til å gå fort unna. Jeg har liggende motivstoff med sykepleiere, men har ikke sett med lærere på. Hvor har du kjøpt det? Jeg er lærer :-) og har flere "lærerinde-venninder" som dette kunne passe til.

annemariesquilt sa...

Jeg har akkurat lagt ut løpere på bloggen min som er resultat av en ide' som jeg fant her på din Blogg. Den der hvor du deler en nine patch i 4. Fikk hele 3 løpere samt en brikke til kjøkknet. er kjmepfornøyd. Tusen takk for at delte den ideen med meg....
Ha en flott start på Advent.

annemariesquilt sa...

Håper du så at jeg hadde skrevet hvor jeg hadde funnet mønsteret og hvor opprinnelses stedet var lenger ned på siden. Er helt enig med deg om at det er viktig å ref til hvor mønster og design stammer fra. Takk for tilbakemeldingen...

Litamora's Quilt & Design sa...

Toalettmappene dine er kjempefine! Jeg har også laget noen av disse fra mønsteret til AnnAKa, og hadde tenkt å ta de med for salg på julemessa vi har på jobb, men jeg aner ikke hva jeg skal ta for de... Hva solgte du de for på julemessa?
Lappeklem