torsdag 15. november 2007

Aboriginerveske


Etter fire kurskvelder med mange trivelige damer og en inspirerende kursleder ble denne vesken ferdig. Ann (AnnAKa) hadde denne gangen komponert mange finurlige løsninger på isying av glidelås, handtak, innerlommer og montering.
Aboriginerstoffene har mye symbolikk og i mønsterheftet var det også vedlagt hva symbolene betyr. Vesken kan syes i to størrelser og er flott å se på og passe stor.Mange flotte rom inni vesken:
Hos Unni på "Stoff&Ide" henger mange modeller fra AnnAKa og Vera Fjellås:

6 kommentarer:

May Britt sa...

OI...kjempefin veske. Den modellen likte jeg godt for det er glidelås i den. Men jeg regner med at dette mønsteret bare er som kurs enda?? Eller er det til salgs nå.

Sigrun sa...

Gratulerer med kjempeflott veske. Nå vurderer jeg jammen å flytte nordover så jeg kan komme på kurs med AnnAKa jeg også.

Pia sa...

Så flotte vesker!! Å så artig å se kjentfolk:-)! Hadde vært artig å truffe alle i quiltelaget igjen. Du må hilse Torill så mye fra mæ! Vi i quiltelage her driv å planlegg kurs med AnnaKa. Skal avgjøres i kveld. Skal ta me mæ dine erfaringe fra dette kurset. Kanskje vi tar det samme:-)

Elin sa...

Veldig tøffe vesker! Heldig er du som får kurse deg med AnnaKa! Ha ei fin helg!

Anonym sa...

Tasker kan man ikke få for mange af, og den taske du har syet er flot, og i noget rigtig flot stof, har flere af de australske stoffer liggende, her var måske en ide til at få nogle af dem brugt.

Helgao sa...

STOR MULIGHET FOR DEG SOM BOR IKKE FOR LANGT FRA RANDABERG.
AnnAKa skal holde kurs i Randaberg Husflidslag hvor de skal sy Aboriginervesker 2.-4.nov.2012
meld deg på til 97580453 Marit Aanerud