fredag 6. juli 2007

Valgets kval


Datteren i huset ønsket seg en ny sminkepung, og fant frem til det blå stoffet. Etter en stund mens jeg var i full gang med produksjonen fant hun det rosa og gule stoffet og det ble et vanskelig valg. Jeg sydde begge på samme måte som min egen, uten rutenettet. Begge fikk sorte glidelås da jeg enda er fast bestemt på at det jeg har i hyllene skal benyttes først.
PS: Hun valgte den rosa og gule...

4 kommentarer:

Berit sa...

Heia!
Har dokker ikke sol i Tromsø,og dårlig syvær for tiden...!?
Kjempeflotte punger og vesker som triller ut av ermet ditt om dagene.
Jeg har spurt Mona om hun ikke snart skal på ferie,enn du da...?Nei ,jeg syr heller lite,som dere skjønner.
Og er ikke nooooe misunnelig.
Vet du at her kor æ e flytta har de sytreff hver tirsdag på butikken til U, og så tar ikke quiltelaget ferie!Igår kveld var det sytreff i fjæra!

Anonym sa...

Aldeles nydelige mønster på disse pungene og veskene dine, skjønner at det blir valgets kval. Men, det er jo så varmt...sitter du ute å syr eller...?....jeg er bare lat.....blar og blar i mine hobbybøker. Ønsker deg fine sommerdager ;)

Timotei sa...

Så søte disse sminkepungene var! Liker veldig godt fasongen på dem. Veska i det forrige innlegget var flott! Nydelige stoffer du har brukt.
Ha en fortsatt fin sommer!

Anonym sa...

Gosh du er jo så produktiv i sommervarmen. Her er det hobbytørke, nyter bare godværet ute. Digger disse sminkepungene dine.
Må se om jeg finner mønster på slike.
Ha en forsatt fin sommer.