lørdag 19. mars 2016

Til gutta / For the boys


Forrige helg var jeg på Norsk Quiltetreff med årsmøte i Trondheim. Her hadde jeg ikke meldt meg på kurs, men fikk med meg både årsmøte og foredrag med Ferret Capri. Det ble flere turer innom de mange butikkene og den lille kofferten var stappfull da jeg reiste hjem.
Noen av stoffene ble kjøpt hos Peggy. Selv har jeg aldri sett en Star Wars-film, men tenkte at disse stoffene passet godt på toalettmappe for gutter. Jeg hadde også en bit fra Disneyfilmen Cars liggende og dette stoffet ble front på den tredje mappen. Mønsteret er Unisex fra myQuilt 4/2015.

Last weekend I was in Trondheim and attended the annual meeting at The Norwegian Quilt Association. No classes this time, but several times visiting all the shops and of course the lecture by Ferret Capri (UK). Some of the fabrics was bought at Peggy's shop and these Star Wars-fabrics were used for making toiletry bags for the boys. The pattern is Unisex from myQuilt 4/2015 (Norwegian magazine).

Her er mine nye skatter / Here are my new treasures :)Flere bilder fra helgen i Trondheim / More pictures from Trondheim:Her er flere "Unisex"-mapper jeg sydde før årsmøtet / 
More of the Unisex-bags made before the annual meeting:5 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Flotte og kjekke toalettmapper du har sydd. Det var veldig mye fint og fristende i Trondheim, og det er klart at vi må ha med noen suvenirer hjem. Kanskje vi møtes neste år :-)

Birgitte sa...

Det ble helt rett stil på guttemappene! Heldige de som får slike :) Det var sikkert mye inspirasjon å hente i Trondheim! Man må unne seg nye stoffer på en slik samling :)

Rosa sa...

Fabulous projects.the bags caught my eye.

Litamora's Quilt & Design sa...

Flotte toalettmapper!

Tienda velas masaje sa...

Hei, jeg elsket oppføringen, og bloggen din er veldig kreativ.