lørdag 10. august 2013

"Hans & Grete" - mini


Innimellom bestemmer jeg meg for at nå skal det ikke handles, bare bruke det som finnes i heimen. Så får vi se hvor lenge det varer... I dag har jeg sydd en mini-utgave av en løper fra myQuilt 3/2013. Jeg valgte rolige gråtoner til bunn kombinert med svart stoff med ruter. I stedet for applikering med stoppefoten valgte jeg knapphullsting. Min løper måler 17" x 28"  (43 x 71 cm)

Sometimes I decide to use my fabrics at home and don't buy any new ones for the next project. Now we have to see for how long this will last... To day I made a small runner from myQuilt 3/2013 (Norwegian magazine). I selected some of my grey fabrics for the background and placed a colorful flower on top. In stead of using the free motion foot I used buttonhole stitches on the flowers.
The runner measures 17" x 28"  (43 x 71 cm)

 

9 kommentarer:

evaj sa...

Verkligen ren och fin är din löpare,,gillar den skarpt!!Bambikram

Kate sa...

Den ble kjempefin og nydelig fargevalg :-)

STEINKJERRINGA sa...

Jeg har tatt den samme avgjørelsen. Ikke en eneste stoffbit skal inn på syrommet før alt av ferdigkuttet er brukt til et eller annet! Det holdt hardt da jeg var innom Husfliden to ganger denne uken.
Løperen din ble kjempefin.

Gudrun sa...

Vilken fin löpare. Så fräsch i färger och fint mönster.
Gudrun

Dollandesign sa...

Så otroligt fin denna löparen blev. Jag har själv sneglat på det mönstret så det var extra kul att få se den uppsydd av Dig.

Dollandesign

Utili sa...

Der wunderschön gworden, ganz toll.

Liebe Grüße
Uta

Ankes Seesterne sa...

Ein schöner Quilt. Für die klaren Formen hast Du genau die passenden Stoffe genommen. Tol.
Liebe Grüße Anke

Sysnella sa...

Nydelig flotte farger

InGa sa...

Så flott löper du har sydd. Riktig stilig. SÅ rart jeg fant bloggen din i dag. Jeg skal til Trömsö i morgen, og besöke dattera mi som bor der oppe. Verden er ikke stor.
Ha en fin helg. :-)