mandag 28. mai 2012

Til ferien / For the vacation


Pinsen er snart over og i Tromsø har vi ligget ca 20 grader under de sørlige deler av landet vårt. Dette har gitt mye sytid og med kommende salgsmesser er det helt OK å holde seg inne. Jeg likte godt å sy "God reise" og har nå tre til i samlingen. Jeg gikk over til en ranselklemme for lukking og syns det ble helt greit. I tillegg har jeg sydd noen små sminkepunger som er kjekke å ha i veska. Bildene ble tatt inne da jeg ville risikert produkter søkkvåte av snø/sludd om jeg tok de ut.

This weekend I've been sewing. In the south of Norway they are sunbathing, but here in Tromsø the snow is still coming down now and then - perfect for staying inside creating new products. I liked making the ones I call "Have a nice trip" - three more done. I also made som of the small makeup-purses for salesmarkets later.

8 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

WOW for en flott produksjon! Dere må ha hatt virkelig dårlig vær. Her sørpå er det i dag temperatur til å holde på med litt hagearbeid....:o)
Ha fortsatt en fin mandag og andre pinsedag.

Tilonino sa...

Så flotte det var alt i sammen :)
Du er flink :)
Klem fra Tine

Annik-Snor sa...

Jeg er imponert over alt det flotte du lager

Toril G sa...

Så fine ting du lager,er stum av beundring! :)

Gitte Møldrup sa...

Sikke da en masse du har fået syet. Jeg er helt vild med dine mange kombinationer af design til "Sminkepunge / toalet mappe?"
I Danmark nyder vi vejret og bader både morgen og aften ;o)

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
Alldeles nydelige og praktiske syting du har laget,når desverre ikke veret er likt over alt!Slike ting er i allefall salgsvarer på messer.Lykke til i sommer:-)
Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Liv sa...

Så utrolig flotte punger og reisemapper. Liv

Lappedamen sa...

Lekre produkter alle sammen.