lørdag 7. april 2012

Grønne hjerter / Green hearts


Ny snørekord idag i Tromsø, nå på 110 cm. Da er det fint å sy noe som får fram vårfølelsen. For lenge siden kjøpte jeg noen stoffer som var sammenknyttet med limegrønt silkeband. Det ble utgangspunktet for fargen på hjertene som er hentet fra et Annaka-mønster i QM 06/2011.
Jeg ønsker dere alle en riktig GOD PÅSKE!

Today it's measured 110 cm of snow in Tromsø. I'm looking forward to Spring and Summer so I had to make something giving me the "Springfeeling". I wanted to use a lime silkribbon which was tied around some fabrics I bought a while ago. Green is the color of Spring and a perfect match for a runner.
I wish you all a HAPPY EASTER!
14 kommentarer:

Lappeline ♥ sa...

Kjempe fin i herlige vårfarger
God påske til deg også

Klem til deg

Tina sa...

Nydelig! Ha fortsatt ei fin Påske :-)

STEINKJERRINGA sa...

Det er antakelig mye verre i Tromsø enn her i Vesterålen, men nå har i alle fall jeg fått nok av den hersens snøen. Godt at vi kan sy opp kilometervis med tråd!! Fine brikker i herlig vårgrønt. Fortsatt god påske!

Nicola sa...

These are beautiful Anne-Grethe - as you know, I like green too. It won't be long before I'm in norway again - maybe there will be more snow!

Rita sa...

Herlige vårbrikker, og påskegodt hører med ja. Fortsatt God Påske !

Askepott sa...

Ja, det er nesten sånn at man blir litt trassig når snøen laver ned i april - og man vet så inderlig at man ingenting kan gjøre med det.... annet enn å finne en motvekt - som for eksempel å sy en vårløper. Den ble kjempelekker.:-))

Nå satser vi på varmere temperaturer og vårlige dager - også her nord. Nyyyt resten av påska da. :-)

2ne sa...

Lekker løper :-)
God påske - glad vi lenger sør ikke har så mye snø.....

Fingerbølla sa...

Knallfin. Ja mye sny i nord...men her i MÅlselv e d opphold i dag. Kos deg!

RyumQuilt sa...

Det var en kjempefin løper. Synes quiltinga var spesielt god.

Edny sine puslerier sa...

Så koselig løper og deilige farger. Det er godt å ha sying som terapi når været ikke er som ønsket. Det har snødd mye her også siste uka, men nå ser det ut til at den har gitt seg. Men vi kan ikke klage, for vi har omtrent ikkehatt snø for hele vinteren. Fortsatt god påske;)

Bente Antonsen sa...

Vårfint.Fortsatt god påske. Klem

Lappedamen sa...

Uffda, 110 cm snø på denne tide av året høres ikke bra ut. Skjønner godt du måtte ha litt vårlige sysler og disse grønne hjertene ble kjempelekre.

Liv Myredal sa...

Så fin løper og flotte sirkelpunger i forrige innlegg. Godt å kjenne på våren selv om den ikke er her riktig ennå. Den bare venter rundt hjørnet.

Bente sa...

Nydelege vårbrikker.
Håpa våren kjem til Tromsø òg snart, det er vel nok vinter for i år?