onsdag 2. juni 2010

Gave / Present


I kveld har vi sommeravslutning i Tromsø Quiltelag. Det har blitt en tradisjon at vi tar med oss noe å bite i til koldtbordet og en "quilterelatert" gave til loddtrekninga. Som regel er det stort oppmøte da denne kvelden er siste mulighet til å vise fram sine produkter før sommeren.
Igår sydde jeg denne sminkepungen i nøytrale farger og med stitcherymotiv. En av quiltelagets medlemmer vil vinne denne ikveld og jeg håper den faller i smak. Mønsteret er fra AnnAKas "Til Makeup".
I tillegg tar jeg med "Islandskaka" til kaffebordet.


Tonight is our last meeting in the quilting guild before the summervacation. It's a tradition that all of the members will bring some food and bread and share with each other. I've made a cake for the coffeetable.
Another tradition is to bring a gift for the lottery. I made this purse last evening and will wrap it in and take it with me.11 kommentarer:

Livet i Nord sa...

Ja, skulle ikke disse to lekre tingene falle i smak så vet ikke jeg!
Ha en flott sommeravslutning!

Liven sa...

Flott gevinst og fristende kake:-)
Deler du oppskrifta med meg?

karinanna sa...

Flott gave du har laget og kaka er sikket nydelig.
Ha en trivelig kveld.

Liv Torunns hobbykrok sa...

Lekker sminkepung. Heldig den som vinner den.. Vi har avslutning i vårt quiltelag til tirsdagen. Desverre får jeg ikke vært med på det, da vi har avslutning på jobb den kvelden.

Annema sa...

Heldig den som vinner den sminkepungen,den var fin. Fikk lyst til å smake den kaka og jeg,den så fristende ut. Ha en fin kveld.

2ne sa...

Kjempelekker, heldig den som vinner denne :-)

Sigrun sa...

Den ville jeg gjerne ha vunnet også:-)) for den var kjempefin. Og kaka så absolutt ikke vond ut den heller.... synd det er så langt til Tromsø. Men til våren så kommer jeg på årsmøte, håper virkelig at vi kan treffes da.

Min Quilte krok sa...

Kjempe flott gevinst:-)
Ha en fin og kreativ uke

Harriet sa...

Nydelig veske. Kaken ser lekker ut. Kunne tenkt meg oppskriften:-)Er ofte innom bloggen din, du lager mye fint.

Liv sa...

Heldig er den som vinner sminkepungen :)))
Den lekre kaken kunne jeg godt tenke meg å bake. Kanskje oppskriften blir et nytt innlegg. Følger bloggen din jevnlig og koser meg med å se alt det fine du lager.

KariL sa...

Heldig er den som vinner denne flotte sminkepungen.
Den kaka så innmari god ut. Er oppskriften hemmelig?