søndag 16. mai 2010

"Barn hjelper barn" / "Children helping children"


Dette er et prosjekt fra Norges Husflidslag som fyller 100 år iår. 7400 lapper på ca 8" x 8" (20 x 20 cm) ble sendt rundt i Norge og dekorert av barn. Disse har så blitt satt sammen til 100 fargerike tepper som skal utstilles i Oslo 12.juni. Etterpå sendes de til barn i slummen i Kenya. I mitt quiltelag fikk vi forespørsel om å hjelpe til med sammensyingen på tre av teppene. Da dette hastet litt og vi hadde kort tid å gjøre på var det bare tre som kunne stille på avtalt dag: Birgit, Berit og undertegnede.

This is a project from Norwegian Folk Art and Craft Association. 7400 squares about 8" x 8" are decorated by many children in Norway and at the end there'll be 100 colourful quilts. After an exhibition in Oslo June 12th., they will be sent to warm children in Kenya.

Her kommer bilder:
Here are some pictures:5 kommentarer:

tubakk sa...

Ååå, disse så flotte ut. Ser ut til at det var litt arbeid. Jeg har ett teppe liggende her for montering, men gruer meg litt for å gå igang. Har satt av pinsen til å gjøre det. Håper det går bra. Ha en flott 17. mai!

Elisabeth sa...

Så fine tepper og så flott tiltak. Flinke damer som stiller opp.
Ha en fin 17.mai.
Elisabeth

Marit sa...

Bra jobbet! Skikkelig morsomme tepper, som jeg håper vil varme dit de kommer.

Livet i Nord sa...

For et flott tiltak!!
Det var virkelig noen nydelige tepper. De vil nok komme til nytte!

Bodil sa...

Nydelige tepper! Jeg har besøkt slummen i Kenya (Nairobi) ved flere anledninger og vet at disse kommer godt med. Flott tiltak!