lørdag 28. november 2009

Handletur / Shopping


Idag har jeg og min søster vært på shoppingtur på quiltebutikker her i fylket. Første stopp var hos den alltid humørfylte Unni på Storsteinnes. Butikken hennes bugner av flotte stoffer og mange modeller. Her er noen bilder:


Neste stopp var på ei messe i hjemkommunen vår der våre foreldre og søster deltok. I tillegg til salgsbodene var det også en bakemesse. Både kaker og gjærbakst var populært nå i disse førjulstider.

Mamma og pappas stand:


Ritas stand:Bakemessa:
Siste stopp var Finnsnes og Idèhuset Artic Quilter. Her er som alltid hyggelig betjening og mange fristelser - og vi lot oss friste.


Og dette ble med meg hjem idag:


Today my sister and I have been around shopping in our county. And of course we only bought "quiltstuff". Looking at the photos you can see the shops we visited and a Christmas sale where our parents and sister had their booths. There were also possible to buy cakes, breads a.s.o.
During the day it was snowing a bit, but we came home well after being away for 9,5 hours.

6 kommentarer:

Bente sa...

For ein herleg dag :)
Kjekt med shopping og messebesøk.
Det var flotte stoff du har snopa i dag, blir spennande å sjå kva du lager av dei.
God helg.

Siddis back home sa...

Der var det mye flott! Nytt for meg at det er så mye å få kjøpt av quiltestoff i gamlelandet, har nok vært for lenge borte, ha en flott søndag hos deg og tusen takk for titten!

Januarsola sa...

Så mye flott du har fotografert på din ferd!Gleder meg til å se hva du blir å lage ;)
Jeg skulle likt å vite hvor jeg henvender meg for å få tak i møstret til den løperen på bilde nr 3, md en nisse i ett hjerte og med pepperkakehjerter. Kan du hjelpe meg tror du ?
Ha en fin 1.ste søndag i advent!

Inger sa...

Så flott enn tur dere har hatt, og mye fint å se. Koselig å se bilde av dine foreldre, mange år siden jeg så de sist. Ser jo hvem du ligner på,:-) Ses til uka.

2ne sa...

Koselig med slike turer nå før jul. Litt shopping ble det også og det er jo bra medisin. Ønsker deg en fin adventstid :-)

sissel sa...

For en fantastisk helg...Dååånnn, der skulle je vøri...
Ha en finfin advent.
Klemz fra Sissel