onsdag 8. juli 2009

Igår / Yesterday


På vei hjem fra sommerbesøk i barndomshjemmet måtte jeg innom et par quiltebutikker. Hos Idehusèt Artic Quilter var det stilt og fredelig og jeg fikk handlet det jeg trengte. På veien videre måtte jeg også innom Stoff og Ide på Storsteinnes. De hadde annonsert 20-70% salg på en mengde sommerstoffer, inkludert balistoffer. Fant mye flott så nå er det bare å sette igang produksjonen.
Min svigerbror jobber med salg av biler og ønsket at jeg skulle kjøre en splitter ny Volvo XC 60 til Tromsø. Det var med stor fornøyelse jeg satte meg bak rattet. Har du 610.000 å bruke på bil bør du vurdere denne...

On my way home from visiting my parents I had to visit a couple of quiltshops. One of them had 20-70% sale so I had to bring some fabrics with me for new projects.
My BIL is selling Volvo and asked me to drive a new one XC 60 to Tromsø. I did it with great pleasure...


8 kommentarer:

Grethe sa...

Herlig....... men jeg bruker ikke så mye penger på bil.
Så mange flotte stoffer du har kjøpt. Det er så deilig å handle litt stoff.....selvom vi har mange fra før.
Ønsker deg en fortsatt fin dag :0)

Mona sa...

Nydelige stoffer du har kjøpt. Lurer på hvilken butikk du har kjøpt boken du viser til på ditt forrige innlegg. Jeg har sjekket ut en del nettbutikker, men ikke funnet boken. Falt så for stitcheryet dit skjønner du.

Ha en strålende dag.

Merete sa...

Lkere stoffer du har kjøpt, venter spent på resultater. Hadde ikke vært meg i mot men en slik bil, men tror ikke lommeboka er helt enig:-)

Elins systue sa...

Fine stoffer. Håper salget varer for jeg skal kjøre den veien

Alma Merethe sa...

Flotte stoffer. Eg skal kjøre en liten tur til Tromsø senere i sommer, og da står det på menyen å dra innom disse stedende.

Å kor heldig du har vært å kjørt i drømmebilen min.... Har den ikke kostet så mye, så har eg tatt den med en gang.

Ha en finfin sommer videre....Du lager forsatt mye fint.....

tubakk sa...

Deilig å komme hjem med mange nye stoffer, da. Kanskje kan man få litt ny inspirasjon også. Bilen var fin, men jeg har en gammel Mazda....

Lise in Norway sa...

Den lekre bilen.....og nydelige stoffer

Sigrun sa...

Ja den som hadde hatt så mye penger å bruke på en bil.... lekker er den ihvertfall.