lørdag 6. juni 2009

"Pubveska" / Small purse


Min svigerinne fikk en slik "pubveske" i bursdagsgave for tre år siden. Hun bor i Sør-Sverige og en av hennes venninner la etterhvert inn bestilling på en i samme farger. Mønsteret står i Quiltemagasinet 6/05, designet av AnnAKa og der heter den "En liten fløyelsveske". Hovedstoffet er babyfløyel og som dekor på lokket har jeg sydd på perler i forskjellige størrelser. Åpningen er i lokket der satengbandene er festet, dermed er det ikke lett for uvedkommede å stikke handa nedi...

My sister in law got a purse like this for her birthday some years ago. She lives in the south of Sweden and now one of her friends want to buy a purse in the same colors. The pattern is from the Norwegian designer AnnAKa and you can find it in the magazine called "Quiltemagasinet" issue 6/05.


6 kommentarer:

Mona sa...

Nydelig veske du har laget. Flotte farger er det også. Tror nok at brukeren blir fornøyd ja. Ha en flott kveld.
Mona

Kanussel sa...

Så fin pubveske!
Skulle ønske jeg kunne ha hatt tid til å gå på siste quiltemøte, men jeg hadde muntlig eksamen på torsdagen. Ellers så har møtene i det siste havnet på de dagene jeg har guttaboys, kjedelig men sånn er det nå en gang.

2ne sa...

Fin veske i nydelige farger du har laget. Ja, kan være greit med en liten søt veske til festlige anledninger. Ha en flott uke :-)

Elins systue sa...

Flott veske. Da blir det vel pub på onsdag istede for opptur

Laila sa...

Kjempeflott pub-veske dette her. Likte godt veska nedanfor også ;-).

Merete sa...

Kjempeflott i fargene du har brukt her!