lørdag 9. mai 2009

Busstur med Tromsø Quiltelag


Dagen idag har vært slitsom, artig og innbringende. Vi startet kl. 08.00 fra Prostneset i Tromsø og kjørte direkte til Stoff & Ide på Storsteinnes. Her serverte Unni og hennes quiltealver en deilig frokost. Med tilbud om 10% på alle stoffer dro vi derfra med fulle nett. Veien videre gikk til Idehuset Artic Quilter på Finnsnes. Evy informerte om 15% på hele butikken unntatt symaskinene og vi lot oss ikke be to ganger. Her glemte jeg faktisk å ta bilder idag. Lunsjen inntok vi på Senjastua på Silsand der de fleste spiste "Senjaværing" (hamburger med nachos og tilbehør).
Ettermiddagskaffen ble servert av Sigruns Sy og Strikk på Andselv. Her var siste stopp før hjemreisen og bl.a var det 10 % på flaneller. Det var 15 fornøyde damer med mange nye ideer og mange kroner mindre på kontoen da vi ankom Tromsø ved 18-tida.

Vår faste sjåfør Aleksander forsyner seg med frokost:


Mye flott i butikken på Storsteinnes:
Lunsj på "Senjastua":


Sigruns Sy og Strikk:


Glade damer med handlenett fulle av skatter:


Dessert på "Vollan":


Mine skatter kjøpt idag:


5 kommentarer:

mokina sa...

Ser ut som dåkker har hatt en drømme dag i dag :)

Nina In Norway sa...

En kjempetur. Deilig å ta på tur med likesinnede. Er helt enig om hvor turen går og resultatet.

Sølvis blog sa...

Eia var vi der!

2ne sa...

Ser ut til at dere har hatt en flott tur. Bra fangst også - masse spennende du har kjøpt deg. Sikkert en deilig følelse. Selv gleder jeg meg til Nordisk quiltemesse i Gøteborg nå i mai. Ha en flott uke :-)

Anne sa...

Det var noen flotte skatter du har fått med deg! Det er koselig med sånne turer.
Flotte sminkepunger du syr forresten.