lørdag 11. oktober 2008

"ABC"


Her er mine spisebrikker fra mønsteret til AnnAKa: "ABC". Jeg valgte å bruke stoffer jeg hadde i hyllene slik at fargene er forskjellige fra originalen. Skal delta på et par julemesser i november og derfor har spisebrikkene nøytral tekst, og ikke navn som på mønsteret. Har også sydd to sett grytekluter der det ene paret har en applikert utgave av "mamma".
Brikkene måler 14" x 18 1/4" (35,5 x 46 cm)
Gryteklutene måler 8 1/4" x 10 1/4" (21 x 26 cm)

This week I've made these placemats and potholders. They are from a pattern called "ABC" designed by AnnAKa. I have used fabrics from my shelves so the colors are different from the pattern.
The measures are:
Placemats 14" x 18 1/4" (35,5 x 46 cm)
Potholders 8 1/4" x 10 1/4" ( 21 x 26 cm)
7 kommentarer:

LAPPEQURI sa...

Kjempe flotte spise brikker og gryte kluter:-)
Ha ei fin og kreativ helg
Her er det fint sy maskin vær

Inger sa...

Disse ble jo kjempefine. Lurt å bytte ut navnene med søster og bror. Du er flink til å skape variasjoner. Ha ei riktig fin helg.

Anonym sa...

Ja , de ble fine med den vrien din på navnet. Riktig så flotte er de.

STEINKJERRINGA sa...

Kjempefin blogg du har. Her må jeg bruke litt tid. Jeg har forberedt adventskalender i dag. Og så syr jeg grytekluter med kuer på.

Mor Kari sa...

Kjempekoselige brikker og grytekluter. Disse blir nok poppulære på julemessene. Har reklamert litt for deg på bloggen min.

Anita sa...

Så reklamen til Kari!! Så utrolig mye fint du lager!! Likte spesielt godt den løperen med roser, langt tilbake! Og rosestoffene! Elsker rosestoffer, tror jeg;o) Kos deg!

Lisbet sa...

Så fine spisebrikker og grytekluter! Er inne og kikker regelmessig på det du lager. Mye flott.