lørdag 14. juni 2008

Sommerløper med lin


På terrassen har vi et stort blått bord som er praktisk når vi griller og er mange til bords. Jeg har mange ganger tenkt at jeg skulle hatt en løper til dette bordet. Idag har jeg gjennomført planen. Jeg kuttet 40 kvadrater på 4 1/2" og 4 på 8 1/2".
Dette var rester fra et tidligere prosjekt og disse ble sydd sammen til midtpartiet. På et av quiltemøtene ifjor delte et av medlemmene ut gratis rester av linstoffer(brukt til gardiner), forskjellig bredde og lengde. Det eneste stoffet som var langt nok for denne løperen var denne limegrønne utgaven og dermed var valget tatt. Midtpartiet er quiltet med stoppefoten og sidebordene med overtransportør i lett buete linjer.
Løperen måler 24" x 56 1/2" (61 x 143 cm)

On the front porch we have a big table - nice to have when we are many friends having a barbequeparty. Several times I've wanted to make a big runner for the table and today I did. All fabric are scraps and I started to cut 40 small squares 4 1/2" and 4 measuring 8 1/2". This is the middle part. The borders are linen I got from one of the members in my quiltingguild. I quiltet using the free motion quilting foot (in the middle) and the walking foot on the borders.
The measures are 24" x 56 1/2" (61 x 143 cm)


6 kommentarer:

Mona sa...

Kjempestilig. Regne med at eg får komme på grilling i løpet av sommeren.

Gita sa...

Snygg duk! Läckra tyger och fina färger.

pip sa...

Skønt når resterne kan blive til en så flot løber, rigtig sommerlig, ha en god søndag.

Anonym sa...

Nydelig duk - den oser det sommer av!

Inger sa...

Kjempeflott duk, Anne-Grethe. Flotte farger.

Two sa...

Denne sommarløparen har heilt herlig stoff! Har du kjøpt dei i ein nettbutikk eller har du berre sett i skuffa di??