søndag 13. april 2008

Kurs med Bente Tufte


Ei flott helg med mange timer ved symaskinen er unnagjort. Det har vært svært trivelig med mye latter og en flink og blid kursleder. Bente hadde med seg både juleduken og sommerutgaven så det var opptil hver enkelt å velge hvilken de ville sy.
Vi holdt til på Kvaløysletta Husflidslag's lokaler og fire av oss satt på kjøkkenet pga plassmangel. Der hadde vi det kjempefint.

Mine 12 blokker før sammensying:


Lørdagskvelden ble brukt til å tegne av og stryke på applikasjonene. Jeg valgte å legge englene på teflonarket pga alle de små delene:


"Kjøkkengjengen":


Torill og Audhild laget nydelig lunsjbuffet til oss begge dagene.
Tusen takk til dere!Etter hjemkomst sydde jeg på de siste to sidene av den røde borden. Nå er det bare å sette igang med applikeringen...

8 kommentarer:

Husflidstausa sa...

Kjempelekker! Du har jammen vore flittig som har fått sydd så mykje på ei helg.

Anonym sa...

Kjempefint! Kjekt med slike syhelger.

Inger sa...

Takk for ei hyggelig helg. Duken din ble virkelig fin. Mangler fortsatt ytterste ramme på min, men jeg måtte fram med sprettekniven nå i kveld fordi jeg hadde byttet om på noen blokker. Men nå er det rettet. :-))

May Britt sa...

Ser ut som om dere har hatt det kjempekoselig. Det er vitamin Q med slike helger. Duken din er nydelig. Så nå må jeg nok bare finne fram mine igjen og se å få sydd de sammen.

Anonym sa...

Så mye du har fått gjort. Flott duk. Det er alltid så inspirerende å gå på kurs. Og med DEN lunsjen må det ha vært flott! Ha en fin uke.

Rita Tjelta sa...

For en nydelig duk. Det ser ut som det har vært en allertiders helg! :D

Mia sa...

Så fin duk. Det är alltid gøy på Bentes kurs.

kreaLIV sa...

Så flott med kurshelg, og du får jammen gjort mye. Skjønner du har et stort nettverk med quiltedamer :) ha ei fin uke