lørdag 12. januar 2008

Litt av hvert...


Ikke mye nytt fra meg, men jeg syr nesten hver dag. "Enkel juleløper" er nettopp ferdig. Kjøpte en kit hos Unni (Stoff&Ide, Storsteinnes) før jul, men rakk ikke å sy den da. Stitchery-quiltene er blitt tre i tallet, to svarte og en rød.
Sminkepungene er populære hos mine kollegaer og stadig etterspurt. Jeg har alltid noen under produksjon. Det er mye handsøm på dem, noe som er greit å gjøre samtidig som man titter på TV. Før jul ble alle butikkene som har nylonglidelås utsolgt for svarte på 15 cm. På nettet fant jeg hos Polarquilt i Bodø. Elisabeth har laget en fin nettbutikk som er lett å manøvrere i og gir god og rask service.

8 kommentarer:

Linda sa...

Hei!Flotte vårfriske sminkepunger.Men du kan jo bruke glidelås i metersvis de er greie,eller en annen farge?Fine stitchery og flott oppheng.God helg.Hilsen Linda :)

Lemi sa...

fine.. e d mulig å få mønster eller tegning?

Lemi sa...

heei! ja d a sminkepungen æ tenkte på ;o)

Anonym sa...

Så mye flott du har produsert. Mye jobb også med små sminkepunger når det er håndsøm, ja.

Inger sa...

Mye fint du har på gang. Liker veldig godt de sminkepungene med 2 hjerter på. Ha ei fin uke.

Tonje sa...

Ufattelig fine sminkepunger. Ikke rart de er populære!! Kunne gjerne tenke meg og lage meg en slik selv... kanskje du vet hvor det er mulig å få tak i mønster??

Fin blogg du har forresten. Veldig mange fine ting!

Lemi sa...

har sent deg en mail no, tok ei stund før æ så at du hadde skrevet i cboxen min :)

tusen takk!!

Lemi sa...

heihei! fikk brev av deg idag!! tusen takk! ska se om æ skjønne engelsk :o) hvis ike kan æ jo bare røve meg frem fra tegningen ;o)

klem